Ebba Deijenberg - Önsketröja

Önsketröja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Titta så fina! Dessa funktionströjor kommer från Pikeur och heter "Leila". Älskar den crémefärgade i mitten! Jag fick en jättefin tröja som är grå från Pikeur förra julen som jag har använt flitigt under hela året. Det är så himla snyggt när det sitter åt sådär alldeles lagom tight, är lite högt i halsen och så värmande och mjuk att ha på sig. Jag har ju nästan alltid halsduk när jag rider och jag tycker det är skönt att kunna stoppa ner den och sedan buffa upp lite runt omkring, då är ju en sådan här perfekt! Eller bara att slänga på sig en väst över.. Åh, jag tror jag är kär. Haha! 
 
När det kommer till just ridkläder är jag en riktig sucker för Pikeur. Jag älskar deras ridbyxor och fleecetröjor, och det är häftigt att se att ridbyxor som jag köpte när jag var 14 (alltså sex år sedan) fortfarande håller. Jag tror att jag har fått laga ett litet hål på ett av ridbyxorna, men passformen och resten av sömmarna sitter som ett smäck trots massa tvättar och slit. Då känns det plötsligt mer okej att lägga ut dyra pengar när man vet att man får riktigt bra kvalité som håller i flera år. 
 
Jag får fundera på den där crémade tröjan i mitten. Den skulle ju vara riktigt snygg till mitt vaniljfärgade schabrak... Tur att det är löning snart!
 

Kommentarer:

1 Alexandra :

Är också helt kär i Pikeur, haha. Bästa märket, helt klart.

Måste också säga att din blogg verkligen blivit bättre det senaste! Inte för att den var dålig förut, men den är bättre nu. Verkligen intressanta, välskrivna inlägg. Hoppas det kommer gå bra med Qlivia nu, verkar som en jättetrevligt häst!

2 Cathrine:

Jag älskar tröjorna. :) Rider dock aldrig med halsduk, jag fastnade en gång när jag gjorde det (hästen blev rädd och drog iväg, halsduken lossnade i farten) och hela halsen snördes åt. Så himla läskigt.. så nu har jag bara polotröjor om det är kallt :/

3 Ida:

Kul med lite "modetips" Fina tröjor! Jag gillar den till höger, den roströda. Glöm inte att skriva vart man kan köpa dom oxå ;)

Kommentera här: