Ebba Deijenberg - june 2014

Banar en ny väg

Går in i en ny satsning. Förbereder mig mentalt. Jobbar med min fysiska styrka och smidighet. Går och lägger mig med tankar av tacksamhet och vaknar med ett enormt leende och en vilja av stål. Varje dag kämpar jag för att bli den bästa versionen av mig själv, för det är det som allt handlar om in the end, right?
 
Hur gör man för att bli den bästa versionen av sig själv? Jag tror att det stavas medvetenhet. Att man är medveten om vart man vill. Vad ens "slutprodukt" blir. Att man vill det så mycket så att allt annat bleknar i jämförelse. Sedan måste man veta vad som krävs för att man ska nå sitt mål. Analysera. Sätta sig ner och gå igenom. Fundera över vad man kan göra själv och vad man behöver hjälp med. Jag är en fena på att hitta folk som jag kan få hjälp av när jag vill genomföra något. Ibland räcker det att bara bläddra igenom sin kontaktbok på mobilen. Det sista man måste göra är att göra en plan. När man vet vad man vill göra, och vad som måste göras, måste man bestämma sig för hur man ska göra det. Hur lång tid ska det ta? Hur mycket energi ska jag lägga på mitt mål varje dag? 
 
När man är mitt uppe i sin satsning får man inte glömma bort att njuta av resan. Det är ju ändå, trots allt, resan dit som är det viktiga. Slitet varje dag. Att kunna ta sig upp när man inte vill eller orkar. När man kör ändå fastän det känns som att man är ensammast i världen. När man gasar sig ur en motgång eller en svacka. När man behåller sin ödmjukhet till livet då man inser att det är skört. När man inser att man har åstadkommit något som tidigare bara var en dröm. När man är påväg någonstans. När man gör något vettigt för sig själv och för sitt liv. 
 
Min nya satsning är hemlig ett tag till men åh, vad ni kommer få följa med mig. Just nu är jag noga med min kost och träning och försöker ladda mentalt. Gå in i en fokusbubbla då jag vet att det här kommer kräva mer än något annat har gjort av mig, men som också kommer bli väldigt roligt och ett startskott för en ny era i mitt liv. Vad satsar ni på just nu? Vad drömmer ni om? 
 
 Jag är så redo för det här. Jag ska göra allt för att bli den bästa versionen av mig själv. Det hisnar i magen och kroppen är fylld av fjärilar. Nu tar jag mitt första steg ut i mitt vuxna liv!