Ebba Deijenberg - january 2014

Alla ♥ Dag

Gud, imorgon är det ju februari!!! Helt fantastiskt att vi svenskar har klarat av ännu en vinter... Fast å andra sidan, vintern har ju kommit först nu typ?! Med snö och slask haha! Om en månad är det liksom "vår", hur nice är inte det..? Längtar tills man kan rida utan 5 tröjor plus dunjacka haha!Hursomhelst, det var inte det som det här inlägget skulle handla om... Utan om alla hjärtans dag! Med februari (som i mina ögon är en ganska anonym och tråkig månad) kommer också dagen som sprudlar av kärlek - den 14 februari firar vi Valentines Day. 
 
När jag gick i mellanstadiet startade jag upp en Alla hjärtans dag-tidning (på typ 2 sidor) där man kunde få lämna in kärlekshälsningar, skriva dikter, fråga chans eller bara hylla en kompis. Jag måste nog säga att jag aldrig har haft denna kärleksdag som en dag där man endast hyllar sin partner - oh no - utan där man hyllar alla som man håller av. För mig innebar det miljoner av små röda utklippta hjärtan där det stod "Du är min bästa vän", "Du är den mest fantastiska pappan i världen", "Du är så söt när du ler" osv osv...
 
Jag har nog "bara" haft ett förhållande under EN alla hjärtans dag. Nej föresten, när jag gick i trean var jag ihop med en kille som jag fick väääärldens sötaste lilla nalle av på alla hjärtans dag. Okej, 2 förhållanden och 2 alla hjärtans dagar hittills. Tror jag fortfarande har kvar den där nallen om jag letar på vinden haha! Den värsta alla hjärtans dagen jag har haft hittills var nog förra året. Jag var iväg och tränade och satt helt själv på golvet i ett hotellrum och åt ris med plastbestick ur en pappersförpackning. Inget roligt på TV, mina vänner var utomlands så kunde inte ringa dom, ingen god mat och ingen speciell att skicka ett extra gulligt sms till.
 
Anyways, alla hjärtans dag är kärlekens dag för mig. Självklart ska man ju visa sin uppskattning fler gånger än en gång per år, men jag tycker det är mysigt att det finns en dag på året som är kärlekens dag. I år kommer jag fira Alla hjärtans dag som Williams flickvän, tyvärr kommer vi inte vara tillsammans den 14:e men som tur är så kommer vi kunna fira på dagen många år framöver istället! Tänkte överraska William på ett eller annat sätt ändå men hur får ni inte veta ifall William läser hihi!
 
Hur firar ni alla hjärtans dag? Firar ni ens alla hjärtans dag? Om ni firar, kommer ni fira med vänner och familj eller med er partner? Kommer ni våga ta ett extra stort steg inom kärlekslivet? Eller är det en dag som alla andra för er? Tell me!
 
En underbart härlig cover på Beatles one and only "All you need is love". 
All you need is love - love is all you need!