Ebba Deijenberg - september 2014

Lång dag

Efter en lång men otroligt rolig och lärorik dag på jobbet har jag nu kommit hem och satt mig i kontorsstolen, haha! Jag ska plugga inför högskoleprovet nu det sista innan min hjärna kollapsar för idag. Vi har haft utbildning idag igen på jobbet men på torsdag ska vi sätta igång och börja jobba på riktigt. Jag hann inte göra mitt första säljmöte idag som jag skrev förut för var tvungen att ha ett möte, men det gör inte så mycket. Jag är i alla fall riktigt taggad inför torsdag! Imorgon ska jag nämligen inte alls till kontoret utan kommer spendera dagen på hemlig destination tillsammans med Linn och ett stort företag. Spännande va? Tyvärr vet jag inte hur mycket jag får avslöja förutom att alla ni som läser kommer kunna ta del av det inom kort =)
 
Dagen annars idag då? Jag har i alla fall bestämt mig för att försöka sluta med socker helt. Nu efter helgen med två födelsedagar och massvis med godsaker är jag mer socker-bakis än någonsin. Det känns inte sunt och jag kommer på mig själv att ägna tid åt att sitta och längta efter en chokladkaka, något jag inte ens tänkte på för en vecka sedan. Snacka om energitjuv som man knappt vet om, haha! Nej, men ärligt talat. Socker kan inte styra mitt liv. Därför säger jag tack och hej till godsaker för en längre tid och ser istället fram till att unna mig fantastiska middagar, underbara helgfrukostar och god frukt - bättre för både kroppen och knoppen.
 
Efter att jag har pluggat ska jag åka till stallet, släppa allt som har med jobb att göra och sedan gå hem till min bästis för mysmiddag. Behöver tanka lite energi inför morgondagen och var gör man det bäst om inte hos sin häst och bästis? Love it.