Ebba Deijenberg - october 2014

Otroligt smickrad

Alltså, hur fina är ni inte? Jag tror inte ni förstår hur glad jag blev efter gårdagens inlägg och era kommentarer ♥♥♥ Tack, ni är bäst. Självklart kommer jag inte att sluta blogga! Jag ska absolut fortsätta med mina vardagsinlägg, härligt att höra att det är populärt ändå! Angående hästletandet så kommer jag att hålla det lite utanför då jag av respekt till ägare, visare och så vidare inte vill exponera vilka jag tittar på och varför jag inte köper. Det tycker jag är mellan mig och den som visar eller säljer =) Hästen jag tittade på igår var jättefin men jag kommer fortsätta att titta vidare. Det var underbart att träffa Aithon igen men vet ni vad, han var riktigt sur och grinig när jag kom! Jag har en teori på detta som jag har fått bekräftat flera gånger. Han blir helt enkelt lite förbannad när man åker ifrån honom och sedan kommer tillbaka och "tror att allt är som vanligt". Man måste liksom förtjäna hans hjärta, haha. Så jag fick helt enkelt stå och klia honom i ungefär en halvtimma innan jag fick några pussar! 
 
Idag har varit en riktigt lång dag där jag har varit hur trött som helst, så det är skönt att det är fredag imorgon. Jag funderar på om jag ska ta och åka ner till Aithon igen fre-lör. Längtar så mycket efter honom och mina småkusiner ska rida nu i helgen, hur mysigt låter det inte? Borsta, mysa, klappa och gosa och andas häst igen. Det har varit en hektisk vecka så jag tror att det är det absolut bästa jag kan göra. Ska kolla hur tågtiderna ser ut.. 

Nu har William precis kommit hem till mig och vi ska ha en slapp-kväll. Jag ska in i duschen, spola av dagens jobb-mode och äntra kvällens flickväns-mode, haha. Slänga sig i soffan, äta glass, kolla film och så har William lovat mig massage. Vad gör ni ikväll? 
 
En favoritbild. Och hörrni, igen, TACK för alla era kommentarer igår. Ni är bäst bäst bäst.

Back again

Hej alla fina! Jag har inte glömt bort er men jag har helt enkelt haft fullt upp. Högskoleprovet gick BRA! Jag tror (enligt förra årets normeringstabell) att jag fick 1,5 på mattedelen och 1,7 eller 1,8 på språkdelen. Alltså kommer jag få över 1,5 iallafall som var ett "mål" med denna gången. Inför nästa skulle jag vilja ligga över 1,8 men det kräver ju också lite mer tid och planering än vad jag hade inför denna gången.
 
Jag jobbar på för fullt och har inte varit i stall eller andats häst de senaste dagarna alls, men idag styr jag och mamma bilen ner till Skåne för att hälsa på Aithon och för att titta på en häst. Spännande. Jag har funderat lite om jag ska lägga bloggen lite på is nu tills jag hittar en ny, just eftersom det här är en hästblogg och jag känner att det är så fruktansvärt uttjatat att bara skriva om att jag jobbar och gymmar hela tiden, haha. Bloggen kommer finnas kvar såklart och jag kanske lämnar något inlägg då och då, men jag "sparar ihop mig" tills jag har en häst i stallet. Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge! Vad tycker ni? Det är ju trots allt ni som läser, haha :) 
 
I övrigt håller jag på att försöka få kontakt med chefen på Horsespot. Jag vet att jag skrev redan i juni att jag skulle börja blogga där men av någon anledning får jag inte tag i honom. Det ska också tas tag i, såklart.
 
Hallå, hur mår ni kompisar? Jag har saknat er de här dagarna! Berätta för mig hur ni mår! Rider ni? Hur går era hästar? Har ni tävlat något? Har ni gjort HP och hur gick det?
 
Igår var vi fyra ut och tog en supersmarrig drink efter jobbet!