Ebba Deijenberg - Lördag

Lördag

Alltså, det är nog bara under Horse Show som man kan studsa upp ur sängen trots att man för fyra timmar sedan stod med en drink i handen på ett pulserande dansgolv. Det är faktiskt precis det jag har gjort och även om mina ögon säger något annat så känner jag mig superpigg och superpeppad på livet, haha! Vi hade en superrolig kväll igår hela bloggänget som började med middag och champagne. Satan i gatan vilka grymma bloggtjejer det finns! Denna tjejen - hur go? Alltså, jag älskar det. Jag älskar människor, haha (och det är här som alla ni läsare inser att jag egentligen är trött hehe). 
 
Nåväl, anledningen till att jag är uppe hyfsat tidigt är ju för att det är dressyrdags på Friends! Idag går ponnyküren och Grand Prix. Det är häftigt att se 1) ponnyer som jag tävlade mot under många år som fortfarande är fräscha och fina, och 2) att det är flera i GP:n som jag har tävlat mot internationellt (alltså att vi är lika gamla). Antoinette te Riele som vann EM när jag var med rider Tinnes gamla Favourit idag, till exempel. Fabienne Lütkemeier är jag också spänd på att se då hon mer eller mindre har dominerat ungdomsdressyren under många år. 
 
Annars då? William kommer upp till Stockholm idag så jag åker hem några timmar under dagen idag, för att återkomma ikväll. Jag vill se hela showen ikväll för då är det Poddkampen, yes! Ska bli supernice. Nu måste jag sminka mig och göra mig klar för snart kommer Nina och hämtar upp mig! Vi hörs under dagen! 
 
 

Kommentera här: