Ebba Deijenberg - Hello Stockholm

Hello Stockholm

Torsdag och det är Stockholmsdags! Hurraaaa! Jag tar tåget upp klockan 16 och ser fram emot tre timmar av egentid. Att åka tåg är verkligen mysigt, speciellt när man åker genom städer som man vanligtvis kanske inte åker igenom. Jag menar, hur ofta svänger man förbi upp till Stockholm liksom? Skånetrakten är en heeelt annan sak, hehe...
 
Men! Innan jag får sätta mig och goa på tåget ska både Qlivia och Ronny ridas! Gårdagens ridpass kommer upp i eftermiddag, de var superduktiga båda två. Jag måste vara hemma i god tid för jag har inte packat klart än, ouuups. Som det ser ut nu är det bara festkläder och klackar som ligger i min resväska. Kanske hade varit bra att ta med sig nåågot som inte är svart? Är det inte typiskt att när man ska packa och är aningen stressad, så hittar man inte alls dom kläderna man hade tänkt ha med sig överhuvudtaget? Jag letade efter en tshirt igår i flera timmar. Hittade jag den? Nej. 
 
Jag ska till frisören idag också, sån lyxdag jag kommer ha va! Jag har typ inte klippt mig på ett halvår eftersom jag flyttade till Skåne och sen har glömt bort det, hehe, så min frisör kommer ha lite att jobba med idag ;-) Nej, skämt åsido, men det ska bli nice att åka upp till Stockholm med fint och fixat hår.
 
Nu är det dags att rida! Vi hörs under dagen!
 
Visste ni att jag har varit modell för min frisörsalong i reklamsyfte? Hänger en enorm bild på mig vid deras salong i Västra Frölunda bl a... :-)

Kommentarer:

1 Sandora:

Vart bodde du innan skåne då? :)

Kommentera här: