Ebba Deijenberg - Indiskt en torsdag

Indiskt en torsdag

Jag tror nog att jag har haft världens bästa dag! =) Jag är så himla nöjd med min livssituation just nu, jobb, häst, vänner och relationer. Det är perfekta kontraster på alla sätt och vis och det är hemligheten tror jag. Att jag aldrig fastnar i något mönster utan att det hela tiden händer något nytt. 
 
Min torsdag började med Linn på Brogyllen där vi åt frukost. Stackars Linn har ju blivit glutenintolerant så hon satt med längtande ögon och smuttade på en latte medan jag åt massa annat gott som frallor och croissant. Vi gick en runda på stan och bara hängde, sedan åkte jag och tränade. Jag körde ett helkroppspass idag med både kondition och styrka. Det var skönt att få röra på sig igen, jag har inte varit på gymmet på två dagar tror jag. Därefter åkte jag till Ronny och red honom. Han var superfin hela passet! Jag tränade på att få in tajmningen vid byten och en liten början till piruetter idag. Han är verkligen känslig för vikten och det är väldigt häftigt att göra tempoväxlingar på honom eftersom han lyssnar så bra. Glad som bara den åkte jag upp till Qlivia och pysslade om henne. Hon vilade idag efter tre träningsdagar så jag Biolightade och myste bara. 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och åka till William. Jag är jättesugen på indiskt så påvägen dit köper jag med mig lite olika rätter som vi kan mumsa på ikväll. Jag känner mig så otroligt tacksam och lyckligt lottad idag. Fina hästar, fina vänner, fantastisk pojkvän - och så jag mitt i allt det här. Jag är så nöjd med den personliga utvecklingen jag har gjort de senaste månaderna och jag känner att mycket börjar falla på plats nu. Härligt! Hoppas ni får en härlig torsdagkväll!
 
 

Kommentarer:

1 MalinKalin:

Låter som en helt fantastisk dag :) Härligt att känna sig nöjd med livet. Då måste man passa på och njuta :)

Kommentera här: